R

Zeilen rondom de wereld

R

7 opstappers per leg

R

Fondsenwerven per zeemijl

Wie varen er mee met Sail2Fight?

Er worden in totaal 24 etappes gezeild. Dit betekend dat er in totaal plek is voor 168 opstappers. Per etappe kunnen er 7 opstappers mee exclusief de schipper. Heb je altijd al gedroomd om een stuk rond de wereld te zeilen? Zeil dan met ons mee en maak samen met ons de wereld een stukje beter.

Samen met je teamgenoten ga je geld ophalen voor de deelnemende goede doelen. Daarnaast ga je gezamenlijk vlogs maken over het zeilavontuur, maar ga je ook de impact weergeven van één van de goede doelen. Dit gebeurd door een project bezoek in het binnen- of buitenland.

Wil je meer weten over het meezeilen en wat je aan fondsen moet werven? Kijk dan op de pagina ‘Veelgestelde vragen’, hier vind je alles wat je moet weten.

Wil je als opstapper meezeilen met Sail2Fight meld je dan direct aan via het inschrijfformulier op deze pagina. Geef hierbij aan in welke etappe je eventueel geïnteresseerd zou zijn, wat je ervaring en motivatie is om het zeiljacht van Sail2Fight te varen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil opstapper worden!

Welke etappes wil je meezeilen*

* Dit is een verplicht veld

Jouw gegevens zullen we alleen gebruiken voor je deelname aan Sail2Fight

Bloggen en vloggen

Het wordt van iedere opstapper verwacht dat hij actief deelneemt aan de blogs en vlogs die wekelijks door de schipper worden gemaakt. Deze blogs en vlogs worden gemaakt om het thuisfront op de hoogte te houden van ons zeilavontuur en de fondsen en goede doelen van materiaal te voorzien ter promotie van hun werk. Je moet hierbij denken aan het geven van een tekstuele quote over je ervaringen op dat moment en het zichtbaar zijn op het videobeeld. Mocht je niets willen zeggen op video is dat uiteraard geen probleem, maar het is erg lastig om je niet te laten zien tijdens het zeilen of als er een project wordt bezocht.

Nog niet helemaal overtuigd? Hierom wil je meezeilen!

Je mobiele telefoon werkt niet op zee dus je komt helemaal rust en dus helemaal tot jezelf. Geen zorgen, er is een radio om in contact te komen met andere schepen, dus alleen zijn we nooit helemaal. Vergeet ook niet dat we langs de mooiste plekjes op aarde zeilen waar je niet snel zult komen en dat we worden vergezeld vele bijzondere dieren die leven in de zee, op het land en in de lucht.

Je laat een droom uitkomen en tegelijkertijd geef je iemand een mooier bestaan. Wat wil je nog meer?

Wil je de route nog even bekijken?

Super dat je meewilt zeilen met Sail2Fight. We begrijpen dat dit een enorm avontuur is dus bekijk hier nog even rustig de route.