Zeil van het zeiljacht van Sail2Fight
R

Zeilen rondom de wereld

R

7 opstappers per leg

R

Fondsenwerven per zeemijl

Wie staan achter het roer van Sail2Fight?

Roderick Oudemans en Anne Claire van der Lugt zijn samen de initiatiefnemers van Sail2Fight. Roderick Oudemans heeft een droom, de wereld rondzeilen. In 2015 heeft hij de Pacific overgestoken met Setting Sail en daarmee is het idee om de hele wereld rond te zeilen ontstaan. Anne Claire van der Lugt heeft ook een droom, de wereld ontdekken. Alleen deze is eigenlijk te groot om in een mensenleven te bereizen met de Nederlandse werkcultuur in het achterhoofd.

Roderick en Anne Claire werken beide in de fondsen en goede doelen wereld op het gebied van fondsenwerving. Binnen deze branche hebben ze de afgelopen jaren vrijwillig en professioneel al veel gedaan voor mens, dier en natuur. Via deze reis bieden ze mensen de mogelijkheid om hun eigen zeildroom waar te maken en tegelijkertijd goede doelen en fondsen te steunen die verbonden zijn aan Sail2Fight en samen het verschil te maken.

Op 1 juli 2017 heeft Sail2Fight officieel haar start gemaakt. Sail2fight gaat de wereld rond zeilen in 719 dagen. We zeilen via een uitgestippelde route rondom de wereld om deze samen met jou te ontdekken en geld op te halen voor verschillende fondsen en goede doelen in Nederland.

Wil jij ons helpen onze droom uit te laten komen?

We zijn hard op zoek naar investeerders en sponsoren voor ons zeiljacht en alle benodigde materialen om deze reis te maken.